BV NOP

Badmintonvereniging Noordoostpolder

Het meest actuele nieuws en zaken die belangrijk zijn om te weten.

Herfsttoernooi weer groot succes

Er wordt alweer een dikke maand lekker gespeeld en gisteren was het natuurlijk weer tijd voor een gezellig herfsttoernooi.

Het seizoen is begonnen op maandag 29 augustus 2022. Op de maandag wordt door de recreanten vrij gespeeld in een toss terwijl op drie banen de competitiespelers hun tegenstanders alle hoeken van de baan laten zien. Drukte en gezelligheid alom. Op de donderdag traint de jeugd tot 19.45 uur. Daarna wordt door de competitiespelers, aangevuld met enkele recreanten, ook les gevolgd. De lessen worden gegeven door Job van Dijkhuizen. Job weet op een rustige en zeer professionele manier de spelers op een hoger niveau te krijgen. Naast de lessen is ook plek voor de recreanten om vrij te spelen. Hier wordt op dit moment nog te weinig gebruik van gemaakt. Ik nodig alle volwassen leden uit om ook op de donderdag te komen "vrij" spelen.


Er is iedere maandag en donderdag gelegenheid om te spelen. Maandagavond is er vanaf 19.30 uur voor de oudere jeugd en volwassenen gelegenheid om te spelen. Op donderdag is er van 18.30 - 19.45 uur training voor de jeugd. Vanaf 19.45 starten de volwassenen. Er wordt dan training gegeven aan de volwassenen maar er is ook gelegenheid om vrij te spelen

Zie voor de indeling van de avonden de pagina Vereniging.
bv-nop agenda

Kijk in de agenda voor speel- en trainingsdagen

Privacy verklaring BV-NOP (1).docx