Mededelingen

Op deze pagina staan alle mededelingen over onze vereniging

Binnen onze vereniging verzorgt Job van Dijkhuizen de training. Hij traint zowel de jeugd als de volwassenen. De training voor de volwassenen en de jeugd gaat het hele seizoen door.

De jongere jeugd traint iedere donderdag van 18.00- 19.00 uur. Daarna traint de oudere jeugd van 19.00 - 20.00 uur.
De volwassen leden trainen iedere donderdag van 20.00 - 21.00 uur. 

Tijdens de training van de volwassen leden is er ook de mogelijkheid om vrij te spelen. Ik nodig alle oudere jeugd en volwassen leden uit om te komen spelen op de donderdag zodat de banen goed gevuld zijn.

Mensen die graag de mooie sport badminton willen uitproberen maar nog niet weten of ze lid willen worden van de vereniging kunnen drie maal gratis meespelen op de maandagavond vanaf 19.30 uur. Er zijn altijd bestuursleden aanwezig om je informatie te geven over onze vereniging. Ook kan er gratis één les worden meegespeeld op de donderdagavond om een indruk te krijgen van de training. De training voor de volwassen leden start donderdagavond om 20.00 uur.

Er zijn gratis rackets beschikbaar die door de leden kunnen worden gebruikt tijdens de avonden. Een eigen racket hoeft dus niet direct aangeschaft te worden. Het is wel belangrijk om sportkleding (korte broek en t-shirt) en de juiste sportschoenen (zaalsportschoenen met lichte zool) te dragen. Zorg ook voor een fles water zodat je tijdens de training regelmatig wat drinkt.
Meldt je aan voor het gratis meespelen door een mail te sturen naar ledenadm.bv.nop@gmail.com.

Tips?

Is u iets opgevallen op onze site over over andere zaken, laat het ons weten.

Mail ons