Mededelingen

Op deze pagina staan alle mededelingen over onze vereniging

Op dit moment kan er gelukkig weer vollop gespeeld worden in de BosbadHal in Emmeloord. De QR-code is voorlopig nog verplicht.

De training van Eric Anema op de donderdagavond wordt voortgezet tot 12 mei, daarna stopt Eric met het geven van de training voor BV-NOP. De precieze data dat Eric aanwezig is zijn donderdag 3 maart, 10 maart, 31 maart, 7 april, 14 april, 28 april en 12 mei. Het zou leuk zijn om op 12 mei wat lekkers of een bloemetje mee te nemen voor Eric om hem te bedanken voor de geweldige ondersteuning van onze leden.

Op donderdag 24 februari en maandag 28 februari zal Job van Dijkhuizen een proefles geven voor de jeugd, recreanten en competitiespelers. Als het van beide zijden bevalt zal Job vanaf volgend jaar de lessen verzorgen.

De competitie teams spelen alsnog de rest van de competitie uit. Zie hiervoor het competitieprogramma.

Mensen die graag de mooie sport badminton willen uitproberen maar nog niet weten of ze lid willen worden van de vereniging kunnen drie maal gratis meespelen op de maandagavond vanaf 19.45 uur. Er zijn altijd bestuursleden aanwezig om je informatie te geven over onze vereniging. Ook kan er gratis één les worden meegespeeld op de donderdagavond. Voor de jeugd starten deze lessen om 18.30 uur en voor de volwassen leden om 19.45 uur.
Meldt je aan voor het gratis meespelen door een mail te sturen naar ledenadm.bv.nop@gmail.com.

Tips?

Is u iets opgevallen op onze site over over andere zaken, laat het ons weten.

Mail ons